Garanterad ökad lönsamhet med Google AdWords, numera Google Ads.

Google Ads (tidigare Google AdWords) är de annonser man ser när man Googlar, oftast är det tre stycken som kommer högst upp i listan. Google AdWords är ett effektivt sätt att få fler besökare och därigenom sälja mer.

Statistik – Tydlig statistik gör att man kan analysera och förbättra marknadsföringen

Med våra algoritmer optimerar vi varje enskilt sökord för en högre lönsamhet än vid traditionell förvaltning. Vi nyttjar både besöksdata och försäljningsdata för att kunna påbörja optimeringen tidigt.

Hög relevans för användaren med Google Ads

När kunden läser t.ex. en blogg är intresset på artiklarna, inte reklamen. Men vid aktiva sök som att “köpa converse skor” är reklamen för sådana skor extremt relevanta för detta vilket innebär att marknadsföringen blir mycket effektiv.

Marknadsför enligt en budget som passar dig, när det passar dig.

Du kan starta och stoppa annonseringen precis när du önskar. Vi optimerar kontot utifrån de tider på dygnet och veckan då du har mest lönsamhet. Jobba smart – får du för mycket kunder så dra ner på budgeten och när du behöver fler öka!
 

Ett av våra kundcase

Google Adwords och SEM referense

Kontakta oss

redan idag för ett förutsättningslöst möte:
070-297 51 32 [email protected]

Mer om Google Ads/Adwords.

Med Google Adwords hamnar du bland de sponsrade länkarna (Där det står annons) som ofta består av tre stycken längst upp samt 7 sju stycken till höger, se bild. Varje gång någon söker sker ett sök och lite förenklat kan man säga att det är den som betalar mest som visas på bäst position (högre upp är bättre). När ett klick sker någon av de sponsrade länkarna får det företaget som ligger bakom just den länken betala för klicket.

Varför ska jag välja EffektivaHemsidor?

  • Vi har lång erfarenhet av Adwords och är certifierade av Google vilket gör att vi kommer att bygga konton som presterar riktigt bra.
  • Genom avancerad matematik ser vi kontinuerligt över budgivningen och ser till så att budgivningen av ord sker där du får högst ROI.

¨

google_adwords_lankar

Vem passar Google Ads/Adwords för?

Adwords passar för alla som vill ha bra kontroll över sin budget och önskar sälja mer. Generellt sätt så fungerar Adwords bättre för företag som säljer till slutkunder (B2C) än för de som säljer till företag (B2B). Resultatet beror på de specifika omständigheterna. För vissa med höga fasta kostnader är Adwords ett bra sätt att jämna ut toppar och dalar i försäljningen. När Försäljningen minskar väljer man att öka budgeten för Adwords, och tvärtom när försäljningen ökar. Andra väljer att alltid ha igång Adwords för att den totala omsättningen ska bli högre. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig undersöka om Adwords passar för just ditt företag.

Hur kan jag få Ads/Adwords att prestera bättre?

Det finns mycket att tänka på när det gäller hur Adwords presterar. Några viktiga bitar för att det ska fungera bra är:

  • Man jobbar med långa termer istället för korta och länkar in till de specifika sidorna. Hellre ”Converse skor” som länkar in till en sida om just Converse än bara ”skor” där man måste länka in till en generell sida.
  • Ha bra landningssidor. Det är viktigt att man har byggt sidorna man låter besökarna komma in på så att de säljer väl, sidorna ska vara så kallat konverteringsoptimerade.
  • Man jobbar ständigt med förbättringar och analyser. T.ex. ser man över annonser, lägger in ord man ej vill hittas för, sådana ord som ej är konverterade, så kallade negativa sökord och man ser hela tiden över buden och ser till så att de presterar optimalt.

Hur mycket kommer du att sälja?

Hur mycket du kommer att sälja beror på många faktorer. Alltifrån hur stor budget du har, hur bra landningssidor du har, vad din konverteringsgrad är till hur många som söker efter dina tjänster. Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa Dig att undersöka hur mycket du kommer att sälja och vad en lämplig budget kan vara.

effektiv-hemsida-marknadsforing