Vi söker WordPressutvecklare med designkänsla

Rekrytering

Logga Effektiva hemsidor cmyk negativEffektiva hemsidor i Malmö hjälper våra kunder att sälja mer med nätets möjligheter. Det gör vi genom att bygga funktionella och snygga hemsidor samt även genom internetmarknadsföring så som Google Adwords, SEO (sökmotoroptimering) och Facebookannonsering. Vi är ett litet team som levererar prisvärda produkter med hög kvalité med målet att skapa mycket nöjda kunder.

Effektiva Hemsidor i Malmö söker WordPressutvecklare med designkänsla

Vår framgång inom nätverkande, försäljning och inte minst internetmarknadsföring gör att vi nu behöver förstärkning med ytterligare en utvecklare på frilansbasis.

Vi ser att du trivs med kundkontakt och har säljande egenskaper samtidigt som du har några års erfarenhet av att bygga funktionella och snygga hemsidor i WordPress. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i kundernas affär och har förmågan att hantera många parallella projekt. Vi förväntar oss att du har erfarenheter av att göra konverteringsoptimerade hemsidor i WordPress med extra funktionalitet så som forum, e-handel(WooCommerce) och integration med externa leverantörer.

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av WordPress
  • Några års erfarenhet av Designprogram
  • Några års erfarenhet av HTML och CSS
  • Erfarenhet av WooCommerce
  • Erfarenhet av SQL
  • Erfarenhet av Excel

Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av sökmotoroptimering, konverteringsoptimering, sociala medier, Googel Analtycis, samt Google Adwords.

 För att passa är det viktigt att du är social, strukturerad och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du tar själv egna initiativ och kan självständigt slutföra dina projekt från start till mål. Du behöver vara lyhörd och ha en god samarbetsförmåga då du förutom direktkontakt med företagets kunder även kommer att ha många interna kontakter.

Inom bolaget jobbar vi modernt med frihet under ansvar vilket innebär att du jobbar självständigt när det passar dig och projekten du arbetar med samt därifrån det passar dig bäst. Du kommer att ha möjlighet att vid behov sitta med oss på Midzone, Adelgatan 5, centralt i Malmö varifrån teamet utgår och mötesrummen finns, vi förväntar oss att du är där minst en gång i veckan för avstämning med mera.

Start: Omgående eller så snart som möjligt.
Omfattning: Varierande upp mot 50%.
Arbetstider: När det passar dig samt projekten bäst.
Plats: Midzone, Adgelgatan 5, centralt i Malmö samt på distans där det passar dig bäst.
Kontakt: Nina Jansdotter, [email protected]
Ersättning: Enligt överenskommelse per projekt på frilansbasis.

Vi erbjuder:

Ett varierat och spännande uppdrag tillsammans med ett företag i tillväxt. I takt med att bolaget växer kommer du att ha stora möjligheter att välja din framtida inriktning. Uppdraget är på frilansbasis som underkonsult.

Du kommer att rapportera direkt och löpande stämma av uppdragen med ansvarig för Effektiva hemsidor och resor i Sverige och Danmark kan förekomma.

Vill du bli en av oss?

Vi tar emot ansökningar via mail på [email protected] och det är även hit du mailar om du har några frågor. Din ansökan ska bestå av personligt brev och CV samt referenser på byggda hemsidor.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *